آموزشی.اطلاعات مفید علمی . سوال های درسی . تدریس ریاضی

سکته قلبی

تاریخ:شنبه 30 دی 1391-10:22 ب.ظ

چینی ها و ژاپنی ها هنگام غذا خوردن چای گرم می خورند نه آب سرد. شاید زمان آن فرارسیده باشد كه ما هم عادت خوردن آب سرد در حین غذا خوردن را ترك كنیم.

برای كسانی كه علاقمند به نوشیدن آشامیدنی سرد همراه غذا هستند این متن بسیار مفید خواهد بود.

آب سرد همراه با غذا باعث منجمد شدن روغن غذا در معده می شود كه منجر به كند شدن هضم غذا می گردد. روغن منجمد شده با اسید واكنش داده و شكسته شده خیلی سریعتر از غذای جامد جذب روده میشود و سطح روده  را می پوشاند و بسیار سریع به چربی تبدیل شده و منجر به سرطان می گردد

با توجه به اینكه خوردن هر گونه نوشیدنی به دلیل رقیق كردن اسید معده باعث دیر هضم شدن عذا می گردد، توصیه می شود همراه با غذا از مصرف نوشیدنی خودداری كنید و یا حداقل  آشامیدنی گرم همراه با غذا مصرف نمائید.

علائم سکته قلبی

شما باید آگاه باشید كه هر سكته قلبی از درد گرفتن دست چپ آغاز نمی شود . درد شدید در قسمت فك نیز علامت هشدار دهنده ای است. شما ممكن است هنگام سكته قلبی هرگز درد در قسمت قفسه سینه احساس نكنید. حالت تهوع و تعرق شدید می تواند از علائم سكته قلبی باشد‌،‌ 60% از مردمی كه هنگام خواب دچار سكته قلبی می شوند هرگز از خواب بیدار نمی شوند. اگر با احساس درد شدید در فك صورتتان از خواب بیدار شدید، مراقب باشید زیرا احتمال سكته قلبی وجود دارد

كاهش 60 درصدی خطر بروز سكته قلبی با مصرف چای ::::..

جدیدترین یافته های پزشكی حاكی از آن است كه نوشیدن روزانه سه فنجان چای سیاه می تواند خطر بروز سكته قلبی را تا 60 درصد كاهش دهد. به گزارش ساینس دیلی، محققان معتقدند چای سیاه به دلیل داشتن آنتی اكسیدان های مفید می تواند به پیشگیری از سكته قلبی و همچنین دیابت نوع 2 كمك كند. دانشمندان ادعا می كنند مصرف منظم چای می تواند از بروز لخته های خونی مسدود كننده رگها جلوگیری كرده، فشار خون را كنترل كند و مانع از انقباض خطرناك رگها و كند شدن جریان خون شود. تمامی این سه وضعیت می تواند موجب بروز سكته قلبی كشنده شود چرا كه رگهای خونی اكسیژن رسان به ماهیچه های قلبی مسدود می شوند. پژوهشگران با بررسی 40 مقاله تحقیقاتی به ارتباط نوشیدن چای سیاه و پیشگیری از بیماری ها پی بردند. 
محققان می گویند خطر بروز بیماری های قلبی در افرادی كه روزانه سه تا شش فنجان چای می نوشند در مقایسه با افرادی كه چای نمی نوشند 30 تا 57 درصد كاهش می یابد. دانشمندان وجود فاكتورهای مفید در چای مانند آنتی آكسیدان 'فلاونوئید ها'، 'تیانین' كه به كنترل فشار خون كمك می كند، 'تولید منظم اكسید نیتریك' كه بر روی عملكرد رگها موثر است و 'مهار كننده تجمع پلاكت ها' را از جمله اثرات مثبت چای بر سلامتی می دانند. این پژوهشگران تاكید كردند شواهدی مبنی بر ارتباط بین مصرف چای سیاه با كاهش خطر بروز دیابت نوع دو با مصرف روزانه یك تا پنج فنجان چای یافته اند. نتایج این بررسی ها در نشریه Nutrition Bulletin. انگلیس منتشر شده است.





علم اموختن بر هر مرد و زن مسلمان واجب است
نظرات() 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر